Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δέκα χρόνια με την παρουσία από το πρώτο iphone που άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα κινητά μας

Σαν σήμερα στις 9 Ιανουαρίου του 2017 ο ιδρυτής της Apple ανακοίνωνε στο κόσμο την κυκλοφορία του πρώτου iphone που έμελλε να αλλάξει ριζικά ότι γνωρίζαμε μέχρι τότε για τα κινητά τηλέφωνα. 


Ο τότε πρόεδρος της Apple Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iphone με τρεις λέξεις που ήταν το internet στην τσέπη μας, όλη η μουσική και η επικοινωνία μας σε μια συσκευή.
Παρά το ότι η πρώτη συσκευή δεν είχε λειτουργίες 3G GPS, MMS ακόμη και εγγραφή video γνώρισε τεράστια επιτυχία.
 Το πρώτο iphone το λεγόμενο και ως 2G παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο και κυκλοφόρησε στης 29 Ιουνίου του 2017 και μάλιστα όχι σε όλες τις χώρες όπως και στην Ελλάδα που δεν ήρθε πότε επίσημα.
Από τότε μέχρι σήμερα η Apple έχει κυκλοφορήσει 15 διαφορετικά μοντέλα iphone και δέκα εκδόσεις του λειτουργικού της φτάνοντας στην σημερινή μορφή και εξακολουθεί να βρίσκετε στην πρώτη θέση των προτίμησες του κόσμου.
Σχόλια