Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια εικοσιεξάχρονη μπήκε με το αυτοκίνητο στο κατάστημα επειδή της αρνήθηκαν να επισκευάσουν το iphone της

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα σήμερα με μια κοπέλα εικοσιέξι χρόνων. 


Η κοπέλα επισκέφτηκε ένα κατάστημα της T-Mobile, παρουσιάζοντας το iphone της και ζητούσε να επισκευαστεί που έσπασε αναφέροντας πως ήταν μέσα στην εγγύηση.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνήθηκαν όμως λέγοντας πως δεν καλύπτει η εγγύηση το σπάσιμο και τότε η κοπέλα πήρε το αυτοκίνητο της ένα SUV και μπήκε με αυτό σπάζοντας την βιτρίνα του καταστήματος.
Σύντομα η κοπέλα συνελήφθη και κρατείται αναφέροντας πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών.
Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν το γεγονός σε video όπου και μπορείτε να το δείτε.Σχόλια