Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Με στιλ καράτε έπιασε τον κλέφτη του iphone του

Το iphone είναι ένα κινητό που αποτελεί πόθο για πολλούς που προσπαθούν να το αποκτήσουν ακόμη και με παράνομο τρόπο. 

Έτσι ένας μηχανόβιος έκλεψε ένα iphone από ένα φορτηγό που σταμάτησε προσωρινά στην άκρη του δρόμου αλλά για κακή του τύχη ο ιδιοκτήτης τον πρόλαβε και το σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο παίρνοντας ξανά πίσω το κινητό.
Δείτε στο video που ακολουθεί την παρακινδυνευμένη κίνηση του ιδιοκτήτη που όμως του βγήκε σε καλό και τα σχόλια δικά σας.
Σχόλια