Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια πρώτη εικόνα για το πως περιμένουμε το iphone 8

Το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, η Apple θα αποκαλύψει στον κόσμο την επόμενη γενιά των έξυπνων τηλεφώνων iPhone.


Έτσι μετά την πληθώρα των διαρροών οι σχεδιαστές μας δίνουν την δικιά τους άποψη για το πως θα είναι το iphone 8.
Ο σχεδιαστής από τις Φιλιππίνες Imran Taylor δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube την δικιά του άποψη για την εμφάνιση του επόμενου iphone που μοιάζει κατασκευαστικά σε αυτή του iphone 4/4S με μεταλλικό σκελετό και από γυαλί μπροστά και πίσω.
Στο κάτω μέρος της πρόσοψης, αντί του κουμπιού Home τοποθετείται touchpad, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξετε εφαρμογές σε εκείνες τις στιγμές όταν η οθόνη του smartphone είναι απενεργοποιημένη.
Από τεχνική άποψη, ο σχεδιαστής μας δείχνει να έχει διπλή 3D κάμερα 12-megapixel που τοποθετείται κατακόρυφα, επεξεργαστή 10-νανομέτρων της Apple τον Α11, στερεοφωνικά ηχεία, ασύρματη φόρτιση και Smart Connector βύσμα.
Το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένο απευθείας στο οθόνη του smartphone.
Η ιδέα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά φυσικά δεν προέρχεται από την Apple και ίσως να υπάρχουν αλλαγές στην τελική έκδοση.


Σχόλια