Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iphone 7 είναι πολύ μπροστά από τις πωλήσεις του iphone 6S

Η εταιρεία ερευνών Καταναλωτών Intelligence Research Partners (CIRP) αποκάλυψε τα στατιστικά του iPhone 7 και iPhone 7 Plus κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με τις  πωλήσεις του έτους. 

Από τα αποτελέσματα προκύπτει πως η μετάβαση στο iphoen 7 είναι κυρίως από ιδιοκτήτες του iphone 6 περισσότερο και λιγότερο από το iphone 6S.
Επίσης οι πωλήσεις του iphone 7 είναι περισσότερες από το iphone 6S με ποσοστό 37% και η μετάβαση από μια συσκευή android στο iphone 7 είναι στο ποσοστό του 14 ενώ το 2014 στο iphone 6 το ποσοστό ήταν 12%.
Οι επιτυχημένες αναβαθμίσεις των τελευταίων ετών του android έκαναν τους χρήστες να μειώσουν το ποσοστό που μεταπηδούν στο ios.
Η Apple δεν έχει δώσει επίσημα στατιστικά στοιχεία αλλά θα φανούν από τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο την 31η Ιανουαρίου.
Σχόλια