Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτός είναι ο σκοτεινός σχεδιασμός που έρχεται στο ios 10.3?

Με την ενημέρωση της εφαρμογής Apple news η Apple έδωσε στους προγραμματιστές μια ενημερωμένη έκδοση των κατευθυντήριων γραμμών για την εμφάνιση του IOS.

Πρόκειται για νέα πρότυπα UI στο σχεδιασμό εφαρμογών χρησιμοποιώντας το ios SDK
Σε αυτά τα νέα πρότυπα εμφανίζονται εικόνες με μια σκοτεινή σχεδίαση στο ios που φήμες θέλουν να κυκλοφορεί στην αναβάθμιση του ios 10.3 όταν αυτό κυκλοφορήσει.
Ανάλογη εικόνα έχουμε στην εφαρμογή του Apple Watch αυτή την στιγμή και κάπως έτσι θα είναι ολόκληρο το ios με κάποιον διακόπτη πιθανόν για την ενεργοποίηση.
Οι εικόνες είναι σε στο κλασικό άσπρο σχεδιασμό και ταυτόχρονα σε μαύρο χρώμα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω.
Σχόλια