Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του ios 10.2.1

Η Apple έχει δώσει την τελική έκδοση του ios 10.2.1 για τα iphone ipad και ipod ένα μήνα μετά την πρώτη δοκιμαστική έκδοση στις 15 Δεκεμβρίου.

Το νέο λειτουργικό δεν παρουσιάζει κάποιες εντυπωσιακές αλλαγές αλλά αποσκοπεί στην διόρθωση σφαλμάτων και απόδοσης του λειτουργικού με μέγεθος περίπου στα 2GB.
Διορθώθηκε το πρόβλημα του ημερολογίου με τα Spam μηνύματα στο icloud, ενημερώθηκε η αναζήτηση στην εφαρμογή της μουσικής προστεθήκαν 100 νέα εικονίδια Emoji και πολλές άλλες μικρότερες διορθώσεις και αλλαγές.
Την ενημέρωση μπορείτε να την κάνετε και από την συσκευή σας στις ρυθμίσεις/ενημέρωση λογισμικού.
Επίσης ταυτόχρονα δόθηκε και το νέο λειτουργικό για το Apple Watch στην έκδοση 3.1.3
Σχόλια