Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το ios 10 είναι εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της εξάπλωσης του λειτουργικού συστήματος ios 10, σύμφωνα με τα οποία το νέο λειτουργικό είναι εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της.

Την τελευταία ενημέρωση που είχαμε ήταν τον Νοέμβριο και από τότε σημείωσε αύξηση 13%.
Σύμφωνα πάντα με την Apple το 18% έχει το ios 9 και 6% παλιότερες εκδόσεις.
Και πέρυσι τέτοια εποχή το ποσοστό για το ios 9 ήταν αντίστοιχο με εξαίρεση ένα χρόνο πριν στο ios 8 που είχε εγκατασταθεί μόνο στο 68% για το λόγο ότι εκείνη την χρονιά είχε πολλά προβλήματα με την κυτταρική επικοινωνία και με την αναγνώριση TouchID που διορθώθηκαν αργότερα.Σχόλια