Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iAdministrator : Cydia update v1.0.5 ...γιατί το jailbreak σημαίνει ελευθερία στην συσκευή σας

Όσοι από εμάς έχουμε jailbreak στις συσκευές είναι γιατί δεν θέλουμε τους περιορισμούς της Apple και δαπανήσαμε τόσα χρήματα για να αγοράσουμε μια συσκευή που ανήκει μόνο σε εμάς και όχι να την μοιραζόμαστε με την Apple. 

Η καλύτερη απόδειξη για το τι μπορούμε να κάνουμε με το jailbreak είναι και η εφαρμογή "iAdministrator" όπου μπορούμε να δούμε αλλά και να επέμβουμε σε όλο το σύστημα χωρίς κανένα περιορισμό.
Οι δυνατότητες τη εφαρμογής iAdministrator σχεδόν είναι απεριόριστες αφού μπορούμε από το να καθαρίσουμε οποιοδήποτε αρχείο που δεν χρειαζόμαστε όπου και αν είναι όπως για παράδειγμα εικόνες για ipad σε ένα iphone που κατεβαίνουν αναγκαστικά όταν κατεβάζουμε μια εφαρμογή η γλώσσες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουμε.
Μπορούμε να ελέγξουμε και να μάθουμε πληροφορίες για την συσκευή μας όπως αποθηκευτικό χώρο μνήμη RAM πακέτα από Cydia και πολλά αλλά.
Η εφαρμογή iAdministrator είναι διαθέσιμη δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και περιλαμβάνει και δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων πριν κάνετε κάποια αλλαγή σε περίπτωση που κάτι πήγε στραβά και θέλετε να το επαναφέρετε.
Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στη  διαδρομή / var / mobile / Library / Preferences / iAdministrator.Σχόλια