Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Free Music: Δωρεάν απεριόριστη μουσική στο iphone σας

Θέλετε να έχετε απεριόριστη δωρεάν μουσική στην συσκευή σας αλλά δεν βρίσκετε κάποια εφαρμογή που να σας ικανοποιεί?

Μια νέα πρόταση κυκλοφόρησε σήμερα με την εφαρμογή Free Music για iphone και ipad όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να ακούσετε οποιοδήποτε τραγούδι θέλετε από την υπηρεσία SoundCloud®.
Δημιουργήστε απεριόριστες λίστες στην συσκευή σας με εμφάνιση των εξωφύλλων και προ επισκόπηση πριν επιλέξετε ένα τραγούδι.
Η εφαρμογή διαθέτει υψηλή αναζήτηση με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε όπως μουσική τραγούδι καλλιτέχνη και άλλες επιλογές και την εφαρμογή θα την βρείτε για να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id1197192286?mt=8
Σχόλια