Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

FaceApp: Γιατί το πιο πολύτιμο σε κάποιον είναι το χαμόγελο του

Ακόμη και οι μελέτες το έχουν αποδείξει πως αυτό που σε κερδίζει σε κάποιον άνθρωπο που τον γνωρίζεις για πρώτη φορά είναι το χαμόγελο του.

Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους ένας προγραμματιστής δημιούργησε την εφαρμογή FaceApp όπου μπορεί και προσθέτει ένα όμορφο χαμόγελο σε οποιαδήποτε εικόνα και αν επιλέξετε σχεδιασμένο έτσι που δεν θα ξεχωρίζετε αν είναι αληθινό η όχι.
Η εφαρμογή διαβάζει την ηλικία της εικόνας και τα χαρακτηριστικά της και δημιουργεί ένα χαμόγελο ειδικά για αυτήν.
Την FaceApp θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/faceapp-add-smile-change-gender/id1180884341Σχόλια