Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα κόκκινα Emoji φτάνουν στο iOS!

Η κοινοπραξία Unicode σχεδιάζει να εφαρμόσει emoji με τα κόκκινα μαλλιά στο iOS . Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της λογικής της διαφορετικότητας που προωθείται από την οργάνωση τους τελευταίους μήνες.

Μετά τα χρώματα του δέρματος, είναι η σειρά των διαφορετικών χρωμάτων μαλλιών που θα υποβληθούν από την Unicode.Τα νεα emoji από την κοινοπραξία θα παρουσιαστούν στην πανεπιστημιούπολη της Apple στο Cupertino την επόμενη εβδομάδα, για να συζητήσουν σχετικά με την εφαρμογή τους στον μακρύ κατάλογο των iOS emoticons.
Αν και υπάρχουν μόνο 1-2% των ανθρώπων με κόκκινα μαλλιά και φαίνεται αστεία αυτή η πρωτοβουλία αλλά ωστόσο η κοινοπραξία επιδιώκει να αναδείξει όλες τις μειονότητες για την καταπολέμηση των διακρίσεων.
Τα κόκκινα εικονίδια πιθανόν να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018.

Σχόλια