Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Donald Trump αποχωρίστηκε το Samsung κινητό του για λόγους ασφαλειας

Ο νεοεκλεγέν πρόεδρος Donald Trump που ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα του σύμφωνα με πληροφορίες του απαγορεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες να χρησιμοποιεί το Samsung κινητό του για λόγους ασφαλείας. 

Ο Donald Trump κατά την προεκλογική περίοδο έγραφε τα μηνύματα του στο twitter από από ένα iphone αλλά για την κόντρα του με την  Apple τότε μεταπήδησε στα android χρησιμοποιώντας ένα Samsung.
Είναι άγνωστο ποια συσκευή επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τώρα αλλά στον Ομπάμα του είχε επιβληθεί να χρησιμοποιηθεί ένα τροποποιημένο BlackBerry.
Να σημειωθεί πως ο Donald Trump χρησιμοποιούσε πολύ συχνά τον λογαριασμό στο twitter και έχει περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές να τον ακολουθούν.


Σχόλια