Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να ενημερώσετε το Cydia αν έχετε jailbreak στο ios 10.1.1/10.2

Ο προγραμματιστής Jay Freeman, γνωστός στο Web με το ψευδώνυμο ως Saurik και πατέρας του Cydia εντοπίζοντας τα προβλήματα του cydia στο ios 10 αποφάσισε να τον ενημερώσει.

Η κανονική έκδοση του είναι η 01/01/27 όμως με την κυκλοφορία του jailbreak για το ios 10.1.1 και 10.2 αντιμετωπίζει πολλές δυσλειτουργίες που προσπάθησαν να διορθωθούν στην έκδοση 1.1.28 τον Δεκέμβριο.
Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στην πέμπτη beta και φαίνεται να είναι ολοκληρωμένος αν και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα και οι χρήστες αναφέρουν πως είναι πολύ πιο σταθερός.
Αν και εσείς έχετε jailbreak στο ios 10 και θέλετε να ενημερώσετε το cydia στην έκδοση 1.1.28  προσθέστε στις πηγές σας το ρεπό του Saurik  http://apt.saurik.com/beta/cydia-arm64 και θα εμφανιστεί η ενημέρωση.
Εκεί θα σας ζητηθεί να επιλέξετε "ενημέρωση όλων" όπου και μετά την επανεκκίνηση θα δείτε την νέα έκδοση του cydia.
Σχόλια