Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύντομα οι προγραμματιστές θα μπορούν να απαντήσουν στα σχόλια των εφαρμογών τους

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σκοπεύει να προσθέσει η Apple για τους πελάτες της στο AppStore.

Σύντομα και πολύ πιθανόν με την κυκλοφορία του ios 10.3 οι προγραμματιστές θα μπορούν να απαντήσουν απευθείας στα σχόλια που γίνονται από χρήστες στις εφαρμογές του.
Έτσι θα μπορεί ο προγραμματιστής να βοηθήσει η να προτείνει λύσεις στα πρόβλημα η τις απορίες.
Η Apple για το σκοπό αυτό πρόσθεσε ένα νέο API που ονομάζεται SKStoreReviewController και δεν θα χρειάζεται να κάνετε λήψη της εφαρμογής για να πάρετε μια απάντηση.
Μέχρι και σήμερα αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει στο AppStore.
 Ταυτόχρονα αυτή η λειτουργία θα υπάρχει και για το ηλεκτρονικό κατάστημα στους υπολογιστές Mac.

Σχόλια