Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα εφαρμογή μας δείχνει πως να αποφύγουμε τρομοκρατική ενέργεια

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πλέον καθημερινότητα κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα που τις περισσότερες φορές στοιχίζει τη ζωή πολλών ανθρώπων. 

Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ένας προγραμματιστής και δημιούργησε μια νέα εφαρμογή όπου μας δείχνει τα πιθανά σενάρια από μια τρομοκρατική ενέργεια, τις πιθανότητες που έχετε να την αποφύγετε ακόμη και την κάλυψη της περιοχής από την αχτίνα δράσης μιας βόμβας.
Η εφαρμογή ονομάζεται "EXIT - Explosion Simulation Tool" και υποστηρίζει και το ρολόι Apple Watch και όσο για την τιμή της κρατηθείτε...ούτε λίγο ούτε πολύ θα πρέπει να δώσετε στα 50 ευρώ για να την αποκτήσετε.
Αν θεωρείτε πως μια τέτοια εφαρμογή αξίζει να είναι στην συσκευή σας τότε μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/exit-explosion-simulation/id1161098218?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια