Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η δεύτερη beta του Delta - Emulator

Όπως είχαμε αναφερθεί και αρκετό καιρό πριν ο προγραμματιστής Riley Testut που είχε δημιουργήσει και κυκλοφορούσε για πολλές εκδόσεις του ios το GBA4ios, δημιούργησε ένα νέο εξομοιωτή παιχνιδιών που τον ονόμασε Delta. 

Ο νέος εξομοιωτής μπορεί να τρέχει παιχνίδια στις ios συσκευές όπως είναι το Game Boy (Color), Game Boy Advance, το Super Nintendo και Nintendo 64 και στο μέλλον θα προστεθούν περισσότερα.
Σήμερα μας ενημέρωσε πως σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες τυπικές ρυθμίσεις και είναι διαθέσιμος να τον κατεβάσετε.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να παίζετε παιχνίδια από τις κονσόλες του παρελθόντος τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ για να τον κατεβάσετε.Σχόλια