Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα ενημέρωση beta 3 του jailbreak Yalu διορθώνει προβλήματα

Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας εξελίσσεται το jailbreak του ios 10.2 αφού θα πρέπει να γνωρίζουμε όλα τα επεισόδια που εκτυλίσσονται για μια αρμονική λειτουργία στην συσκευή μας.

Έτσι ακόμη μια ενημέρωση έχουμε την δεύτερη για σήμερα και συγκεκριμένα την beta 3 του Yalu όπου διορθώνονται διαφορα προβλήματα στο jailbreak του Yalu στο 10.2 για όλες τις συσκευές εκτός των iphone 7 και του iPad Air 2.
Η ενημέρωση διορθώνει μεταξύ άλλων και τα προβλήματα συνδεσιμότητας του Apple Watch και κάποιες ακόμη δυσλειτουργίες.
Αν νομίζετε πως αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο jailbreak που έχετε τότε μπορείτε να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση beta 3 από τον σύνδεσμο εδώ.

Y.Γ. Για να βάλετε την ενημερωμένη έκδοση θα πρέπει να διαγράψετε την προηγούμενη beta και το προφίλ που έχετε εγκατεστημένο στην συσκευή σας και επαναλάβατε ξανά την διαδικασία όπως πριν.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη