Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Με απόφαση της δικαιοσύνης οι χρήστες θα μπορούν να μηνύσουν την Apple για μονοπώλιο

Το Εφετείο του Σαν Φρανσίσκο επιτρέπει τους χρήστες του iphone και ipad να μηνύσουν την Apple για το μονοπώλιο που επιβάλει παράνομα όπως αναφέρθηκε. 

Η Apple με την ίδρυση του AppStore δεν επιτρέπει τους χρήστες να εγκαταστήσουν στις συσκευές τους εφαρμογές από τρίτους ασκώντας μονοπώλιο και επιβάλλοντας αυτή τους όρους των τιμών που πωλούνται.
Έτσι αν θέλει κάποιος να εγκαταστήσει εφαρμογές από τρίτους αναγκάζεται να στραφεί σε επικίνδυνες λύσεις με πιστοποιητικά αμφιβόλου προελεύσεως η και στο jailbreak.
Το δικαστήριο (9ο ΗΠΑ Circuit Court of Appeals) αποφάνθηκε πως μπορεί οποιοσδήποτε τώρα να μηνύσει την Apple και να αποζημιωθεί για αυτή την ταχτική της.
Αν αυτή η απόφαση υιοθετηθεί και σε άλλα δικαστήρια τότε η Apple θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα σύντομα.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη