Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple στην κορυφή του καταλόγου των πιο «πράσινων» εταιριών

Η Αpple έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας των πιο πράσινων εταιριών σύμφωνα με δημοσίευμα της που κυκλοφόρησε η οργάνωση Greenpeace. 

Με το αποτέλεσμα του 83% για το δείκτη της «καθαρής ενέργειας», η Apple νιώθει υπερήφανη για την προστασία της γης.
Πριν από πέντε χρόνια είχε δεχθεί επίθεση από την Greenpeace αλλά τώρα δίνει τη δικιά της απάντηση αφού όλη η ενέργεια που χρησιμοποιείτε στις επιχειρήσεις και στην κατασκευή των κτιρίων προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.
Και τα καταστήματα της είναι έτσι σχεδιασμένα που όλη η ενέργεια που χρειάζονται είναι από ανανεώσιμες πηγές.
Το αποτέλεσμα του 83% και όχι 100% είναι στο ότι δεν οφείλεται καθαρά σε αυτή αλλά και σε εταιρίες που συνεργάζεται αναγκαστικά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα από την Greenpeace μπορείτε να τα δείτε στο γράφημα πιο κάτω.Σχόλια