Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό ήταν το λειτουργικό που σχεδίαζε η Apple αρχικά για τις κινητές συσκευές της

Πριν από την απελευθέρωση του πρώτου iPhone, η Apple έχει σχεδιάσει πολλά πρωτότυπα με διαφορετικά συστήματα. 


Έτσι αρχικά είχε σχεδιάσει το "Acorn OS" που μοιάζει με την λειτουργία ενός ipod από τα πρώτα αλλά με εικονικό χειρισμό στην οθόνη.
Την αποκάλυψη έκανε ο Sonny Dickson στην ιστοσελίδα του όπου μας παρουσιάζει την λειτουργία σε ένα video.
Το πάνω μέρος περιέχει τα μενού. Στο κέντρο, υπάρχει ένα μπαρ με διάφορα κουμπιά, τα κουμπιά αναπαραγωγής και το κουμπί Μενού για να επιστρέψετε. Τέλος, χαμηλά έχει εικονικό τροχό για να κάνετε κλικ σε μια επιλογή.
Όπως μπορούμε να δούμε, είμαστε πολύ μακριά από το περιβάλλον της Apple που έχει επιλεγεί στην τελική έκδοση του iPhone και το ios γενικότερα (το οποίο ονομαζόταν iPhone OS αρχικά πριν να μετονομαστεί ios από το ios 4).Σχόλια