Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να αποθηκεύσετε την μουσική σας απευθείας στο Apple Watch

Με το ρολόι σας το Apple Watch έχετε άμεση πρόσβαση στην βιβλιοθήκη της μουσικής στο iphone σας αλλά κάποιες στιγμές θέλετε να ακούσετε την μουσική σας και χωρίς να έχετε το iphone κοντά σας.

Εδώ λοιπόν θα χριστείτε να έχετε αποθηκευμένα τραγούδια απευθείας στο ρολόι και να τα ακούσετε από τα ακουστικά σας.
Για να μεταφέρετε την μουσική σας είναι απλή η διαδικασία και δεν χρειάζεται υπολογιστής η καλώδια παρά μόνο το iphone που έχετε την μουσική που σας ενδιαφέρει.
Πάμε να δούμε πως θα κάνετε.

1)Πρώτα από όλα ανοίξτε την εφαρμογή της μουσικής στο iphone σας και δημιουργήστε μια νέα λίστα αναπαραγωγής με όλα τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν να αποθηκεύσετε στο ρολόι σας

2)Αφού δημιουργήσατε μια νέα λίστα βγείτε από την εφαρμογή της μουσικής και ανοίξτε στο iphone την εφαρμογή για το Apple Watch

3)Εκεί βρείτε την ενότητα της μουσικής και πατήστε επάνω της

4)Τώρα θα δείτε την επιλογή "Συγχρονίστηκε η λίστα" όπου επιλέγετε τον φάκελο με την λίστα που δημιουργήσατε νωρίτερα


5)Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα όριο στο πόσα τραγούδια μπορούν να συγχρονιστούν με το ρολόι.Μια καρτέλα πίσω στην μουσική σας επιλέξτε το όριο που θέλετε.6)Τώρα από την οθόνη του ρολογιού σας επιλέξτε την πηγή που θα ακούτε την μουσική σας επιλέγοντας το ρολόι σας αντί του iphone σας.
Να θυμάστε ότι τα τραγούδια από το Apple Watch  μπορούν να παίξουν μόνο σε ένα ηχείο με Bluetooth η σε ακουστικά.


Σχόλια