Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple συνεργάζεται με την Tresorit για την ενίσχυση της ασφάλειας στην πλατφόρμα CareKit

Η εταιρεία ασφαλείας Tresorit θα εργαστεί για να αυξήσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις εφαρμογές CareKit της Apple, μια πλατφόρμα λογισμικού ανοικτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης, ανακοινώθηκε την Τρίτη .


Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια στους προγραμματιστές έτσι ώστε τα δεδομένα που ανεβαίνουν από ιατρικές εφαρμογές στο icloud και συγχρονίζονται στις συσκευές του χρήστη να είναι απόλυτα ασφαλές.

Έτσι η πλατφόρμα ios CareKit θα προσελκύσει περισσοτέρους προγραμματιστές αλλά και θα αποτελεί έμπιστη λύση σε γιατρούς και ιατρικό προσωπικό σύντομα.Σχόλια