Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αποχώρησε από την Apple και ο Keysbolt Matt

Ο Keysbolt Matt  εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Apple για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό πολλών προϊόντων της. 

Πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν το όνομα του και ήταν από την ομάδα που δημιούργησε το πρώτο Mac Air και το Touch Bar που είδαμε πρόσφατα.
Όμως αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι με την Apple και να εργαστεί πλέον για την Αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία την Tesla Motors στην θέση του αντιπροέδρου των μηχανικών.
Αυτήν δεν είναι η μοναδική αποχώρηση το τελευταίο διάστημα καθώς όπως είπαμε εχθές αποχώρησε ο  Chris Lattnera αλλά και άλλα κορυφαία στελέχη.Σχόλια