Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τέλος οι υπογραφές της Apple για το ios 10.2

Όπως ήταν αναμενόμενο η Apple μετά από αρκετές ημερες αποφάσισε να σταματήσει τις υπογραφές για το ios 10.2 όπου πλέον αποτελεί παρελθόν και δεν μπορείτε πλέον να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.

Έτσι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει πλέον ενεργό λειτουργικό που μπορείτε να κάνετε jailbreak πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο τι κατεβάζετε από το cydia για να μην  χρειαστεί να το χάσετε οριστικά αναβαθμίζοντας την συσκευή σας.
Ο qwertyoruiop στην τελευταία ενημέρωση του jailbreak Yalu beta 7 υποστηρίζει πλέον όλες τις συσκευές αφήνοντας έξω μόνο το iphone 7.
Να επιστήσω την προσοχή σας καθώς το CydiaEraser δεν λειτουργεί ακόμη στο ios 10 και μην επιχειρήσετε να καθαρίσετε την συσκευή σας με αυτό το εργαλείο.
Μοναδική επιλογή επίσημης αναβάθμισης είναι πλέον το ios 10.2.1 η το beta 10.3



Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ IOS 10.2 ΩΣ ΑΡΧΕΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ IPHONE 6 ME ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 9.0.2 ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ITUNES.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν μπορείς πλέον αφού σταμάτησαν οι υπογραφές και δεν μπορεί το itunes να το επαληθεύσει για να εγκατασταθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη