Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αύξησε τις τιμές της στο AppStore της Μεγάλης Βρετανίας λόγο Brexit

Πιο ακριβές θα βρίσκουν από σήμερα τις τιμές των εφαρμογών όσοι τις κατεβάζουν από το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς η Apple αύξησε τις τιμές κατά 15-25% λόγο Brexit.

Συγκεκριμένα εφαρμογές που πωλούνταν 0,79 λίρες τώρα είναι είναι διαθέσιμες στα 0.99.
Έτσι μετά την αλλαγή για παράδειγμα το Super Mario από  £ 7.49 κοστίζει τώρα 9.99.
Αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Apple σύμφωνα με τους ειδικούς καθώς ήδη ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες και αναμένεται η πίτα να μικρύνει από τους υποψηφίους αγοραστές.
Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Apple αύξησε τις τιμές και στους υπολογιστές στην Μεγάλη Βρετανία καθώς ένα 13-ιντσών MacBook Air αξίζει τώρα  £ 949 από 849 που είχε ενώ το 12-ιντσών MacBook £ 1249 από 1049.
 Μετά από ένα δημοψήφισμα τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η λίρα έχει μειωθεί κατά περίπου 20% έναντι του δολαρίου.


Σχόλια