Η Apple κουνάει το μαντίλι στις εφαρμογές 32bit

0
Ένα νέο μήνυμα που εμφανίζεται στις ios συσκευές όταν προσπαθούν να τρέχουν εφαρμογές 32bit μας δείχνει τις προθέσεις της εταιρίας που λίγο πολύ τις γνωρίζαμε αλλά θα μπούνε σε εφαρμογή πιθανόν στο ios 11 τον Ιουνίου που θα δοθεί και η πρώτη beta.

Οι εφαρμογές 64bit εμφανίστηκαν τον Σεπτέμβριο του του 2013 με την κυκλοφορία του iphone 5S που ήταν και η πρώτη συσκευή στα 64bit.
Αργότερα η εταιρία ενημέρωσε τους προγραμματιστές πως θα πρέπει από το Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 να έχουν ενημερώσει τις εφαρμογές τους εμφανίζοντας ένα μήνυμα στις συσκευές ότι μπορεί να επιβραδύνουν αν επιχειρούσαν να τρέχουν μια εφαρμογή 32bit.
Με την κυκλοφορία του ios 10.3 beta 1 εμφανίζεται τώρα το μήνυμα στην οθόνη πως θα πρέπει να ενημερώσουν τις εφαρμογές για να υποστηριχθούν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του ios αλλιώς θα αφαιρεθούν.
Είναι εμφανές πλέον πως η Apple σκοπεύει να επιβάλει τον τερματισμό αυτών των εφαρμογών 32bit  καθώς μόνο προβλήματα θα δημιουργούν στις συσκευές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !