Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple 11η συνεχή χρονιά αναγνωρίζεται ως η πιο καινοτόμος εταιρεία στον κόσμο

Για ακόμη μια χρονιά επί 11 συνεχόμενα χρόνια η Apple ψηφίστηκε και για το 2016 η πιο καινοτόμος εταιρεία στον κόσμο σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Boston Consulting Group (BCG). 

Είναι για ακόμη μια χρονιά πρώτη σε ανάμεσα από 50 εταιρίες κυρίως Αμερικάνικες και η επιλογή έγινε από 1500 κορυφαία στελέχη στο χώρο της τεχνολογίας.
Την πρώτη τριάδα στελεχώνουν η  Google στην δεύτερη θέση και τρίτη η Αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία Tesla που το 2014 βρίσκονταν στην έβδομη θέση.
Στον πίνακα υπάρχουν και έξι εταιρείες από την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Toyota Motor της Ιαπωνίας (όγδοη θέση) και της Κίνας Xiaomi (35η θέση).


Σχόλια