Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το σύστημα αρχείων APFS του iOS 10.3 έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του iPhone και iPad

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε η πρώτη beta του ios 10.3 και η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στο νέο λειτουργικό είναι το νέο σύστημα αρχείων από το παλιό HFS + στο νέο APFS.

Το νέο σύστημα αρχείων δίνει την εντύπωση για ένα εντελώς καινούργιο λειτουργικό πολύ γρηγορότερο και μικρότερο σε μέγεθος.
Για του λόγου το αληθές το κανάλι του "iAppleBytes" πραγματοποίησε ένα συγκριτικό test ταχύτητας ανάμεσα στο καινούργιο λειτουργικό και το 10.2.1 που δείχνει τις διαφορές στην ταχύτητα που φτάνουν από 3-7 δευτερόλεπτα.
Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με τις εφαρμογές του ios ανάμεσα στις συσκευές iphone 6/6S και iphone 5/5S.


iOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1: iPhone 6siOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1: iPhone 6iOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1: iPhone 5siOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1: iPhone 5

Σχόλια