Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα τα ακουστικά AirPods και σε μαύρο χρώμα

Πολλοί που σκέφτονται να αγοράσουν τα σύρματα ακουστικά της Apple τα AirPods διστάζουν καθώς η εταιρία τα διαθέτει μόνο σε άσπρο χρώμα κάτι που πολλοί πιστεύουν πως δεν είναι και τόσο όμορφα, ιδιαίτερα όταν κάποιος έχει μια συσκευή σε μαύρο χρώμα.

Αυτή την κατάσταση αποφάσισε να αλλάξει μια νέα ανεξάρτητη εταιρία η BlackPods όπου μπορεί να αναλάβει για εσάς να αγοράσει και να βάψει με ειδική επίστρωση τα ακουστικά AirPods σε μαύρο χρώμα.
Αν πάλι ήδη τα έχετε αγοράσει μπορεί να βάψει και τα δικά σας ακουστικά με μικρότερη χρέωση.
Το κόστος των ακουστικών σε μαύρο χρώμα είναι στα 249 δολάρια και για να βάψει τα δικά σας είναι στα 99 δολάρια με μια ειδική επεξεργασία που υπόσχεται να μην ξεβάψουν ποτέ τους.
Η χρέωση θα γίνει μετά την παράδοση των ακουστικών και η σελίδα για να κάνετε την παραγγελία σας είναι διαθέσιμη εδώ.
Σχόλια