Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πρωτότυπο αντικλεπτικό τρόπο κυκλοφόρησε μια εταιρία για τα ακουστικά AirPods

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple δεν στοιχίζουν και φθηνά αφού η τιμή τους φτάνει στα 150 δολάρια και είναι ένας στόχος για κάποιον που θέλει να τα κλέψει. 

Έτσι μια εταιρία η "RyanFlosss" σκέφτηκε ένα πρότυπο τρόπο για να αποτρέψει κάποιο να τα κλέψει νομίζοντας ότι είναι είναι ένα κουτάκι με οδοντικά νήματα.
Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα αυτοκόλλητο της ORAL που απλά το κολλάτε επάνω στο κουτί της φόρτισης των ακουστικών και έτσι κάποιος πιστεύει πως είναι οδοντικό νήμα.
Το αυτοκόλλητο αυτό είναι διαθέσιμο προς πώληση στην τιμή των 4,91 δολαρίων στην σελίδα εδώ.
Σχόλια