Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να καταγράψετε τα τηλεφωνήματα σας χωρίς jailbreak

0
Η καταγραφή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας στην χώρα μας χωρίς την συγκατάθεση του συνομιλητή μας είναι ποινικό αδίκημα καθώς πρέπει να ενημερώσουμε τον άλλο που βρίσκετε στην άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. 

Ωστόσο στο AppStore θα βρείτε πολλές εφαρμογές για αυτό σκοπό που άλλες είναι δωρεάν και άλλες με πληρωμή ανάλογα τις καταγραφές σας.
Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε καλό είναι να ενημερωθείτε πριν την κατεβάσετε για τυχόν χρεώσεις.
Πάμε να δούμε μερικές από τις επιλογές που έχετε.


TapeACall Pro

Η εφαρμογή TapeACall Pro είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις καταγραφές όπου μπορείτε να καταγράψετε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και να διαχειριστείτε τις εγγραφές σας όπως επιθυμείτε στέλνοντας ακόμη και σε mail η σε μήνυμα.
Κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης ακούγεται το χαρακτηριστικό "Μπιπ" για να γνωρίζει ο συνομιλητής σας.
Η εφαρμογή έχει κόστος στα 9,99 ευρώ και πριν βιαστείτε να την κρίνετε ως ακριβή να πω πως δεν έχει κρυφές χρεώσεις η κάτι ανάλογο και θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
 Βέβαια υπάρχει και η δωρεάν έκδοση της ίδιας εφαρμογής για να την δοκιμάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


Automatic Call Recorder™

Η deyterh επιλογή ονομάζεται Automatic Call Recorder™ με πολλές δυνατότητες και σε αυτή στο ενεργητικό της και μπορεί να καταγράψει τηλεφωνήματα σε οποιαδήποτε χώρα και αν καλέσετε.
Στα συν της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμη και σε ένα ipad η ένα ipod σαν να καλείται από iphone.
Η χρέωση για την αγορά της εφαρμογής είναι στα 4,99 ευρώ και θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ και για να την χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε πρώτα την εγγραφή σας.


Call Recorder - IntCall

Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για να την κατεβάσετε αλλά περιέχει χρεώσεις.
Συγκεκριμένα η εφαρμογή χρησιμοποιεί διακομιστές VOIP για να καταγράψει και την πρώτη φορά σας δίνει την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε δωρεάν για να την δοκιμάσετε.
Για να καταγράψετε μια εξερχόμενη θα πρέπει να καλέσετε από την εφαρμογή Call Recorder - IntCall και να πατήσετε καταγραφή ενώ για να καταγράψετε μια εισερχόμενη κλίση θα πρέπει να καλέσετε κανονικά από το τηλέφωνο σας και μετά να ανοίξετε την εφαρμογή Call Recorder - IntCall για να πατήσετε την καταγραφή.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


Call Recorder Unlimited

Η εφαρμογή Call Recorder Unlimited Call Recorder Unlimited αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση αφού εκτός από δωρεάν που είναι για να την κατεβάσετε σας δίνει και δωρεάν χρόνο για τις πρώτες εγγραφές σας.
Αν τελικά σας ενδιαφέρει μπορείτε να την ξεκλειδώσετε πληρώνοντας ένα αντίτιμο που ποικίλλει ανάλογα την δυνατότητα σε 0,99 και 1,99 για την πλήρη έκδοση χωρίς περιορισμούς και άλλες χρεώσεις.
Την Call Recorder Unlimited θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.


Automatic Call Recorder

Και αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για να την κατεβάσετε και σας χρεώνει ανάλογα με τις τηλεφωνικές κλήσεις σαν τις εφαρμογές τύπου Viber και όχι για τις καταγραφές σας που είναι δωρεάν.
Στην ουσία αγοράζετε χρόνο ομιλίας για να την χρησιμοποιήσετε για αυτό δεν χρειάζεται ακόμη και να έχετε κάρτα sim αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ένα ipad.
Η εφαρμογή Automatic Call Recorder είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.



Φυσικά υπάρχουν ακόμη δεκάδες εφαρμογές για το σκοπό αυτό αλλά επέλεξα τις 5 καλύτερες σύμφωνα με την ζήτηση που έχουν, και προσέξτε στις λεπτομέρειες πριν τις χρησιμοποιήσετε καθώς όπως είπα πολλές από αυτές η έχουν χρέωση για το χρόνο ομιλίας η χρεώνουν τις εγγραφές σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !