Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προσφορά από 350 τώρα 279 ευρώ το iPhone 5S

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν αλλά κάποια καταστήματα συνεχίζουν τις δελεαστικές προσφορές τους. 

Έτσι μια ενδιαφέρουσα προσφορά για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο iphone 5S με 16GB αποθηκευτικό χώρο είναι από τα MediaMarkt στα 279 ευρώ  απο 349 που έχει κανονικά.
Το iphone 5S έρχεται με το ios 7 εγκατεστημένο (γίνεται jailbreak) αν όμως επιθυμείτε μπορείτε να βάλετε το και το ios 10.2
Είναι διαθέσιμο σε δυο χρωματισμούς του άσπρου και του μαύρου και μπορείτε να το παραγγείλετε online χωρίς έξοδα μεταφοράς από τον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια