Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

YouText: cydia tweak new ....Αλλάξτε την εμφάνιση των σημειώσεων

Αν βαρεθήκατε την συνηθισμένη εμφάνιση των σημειώσεων εδώ και χρόνια στο ios καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να την αλλάξετε. 

Ένα νέο tweak για το σκοπό αυτό έκανε την εμφάνιση του στο Cydia και πρόκειται για το     YouText όπου μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα του κειμένου αλλά και του φόντου των σημειώσεων.
Για να εμφανιστούν οι αλλαγές που κάνετε θα πρέπει να κλείσετε εντελώς της εφαρμογή με διπλό πάτημα στο home και αφού την ανοίξετε εκ νέου θα δείτε τις αλλαγές σας.
Το νέο tweak YouText θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια