Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα εμφάνιση και διεπαφή των εικόνων στην web έκδοση του icloud

Είχαμε αναφερθεί πρόσφατα όταν η Apple δοκίμαζε αλλαγές στην εμφάνιση και την διαχείριση των εικόνων στο icloud που τώρα πλέον είναι διαθέσιμες.  

Έτσι μπορείτε από οποιονδήποτε υπολογιστή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας icloud.com και να διαχειριστείτε τις εικόνες ανεβάζοντας η διαγράφοντας, δημιουργώντας φακέλους η ακόμη και να τις μοιραστείτε.
Η εμφάνιση της διεπαφής μοιάζει όπως στην αντίστοιχη εφαρμογή στους υπολογιστές Mac και η αποθήκευση των εικόνων γίνετε απευθείας από τον χρήστη στους διακομιστές της Apple χωρίς να έχει κανένας πρόσβαση σε αυτές εκτός από εσάς με την μεγαλύτερη ασφάλεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία.


Σχόλια