Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Videoshop: AppStore free today...δημιουργήστε εντυπωσιακά video

Ψάχνετε εδώ και καιρό να βρείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας video για το iphone σας χωρίς να σας δυσκολεύει αλλά και με πολλές δυνατότητες? 

Τότε το βρήκατε και ονομάζεται Videoshop όπου θα εντυπωσιάσει πιστεύω τους περισσότερους.
Μπορείτε να προσθέσετε ένα η περισσότερα video και να τα ενώσετε, μπορείτε να προσθέσετε την μουσική σας να γράψετε επάνω τους ότι επιθυμείτε να κόψετε σκηνές να προσθέσετε φίλτρα να προσθέσετε ηχητικά εφέ όπως βόμβες η φωνές ζώων και πολλά άλλα μέσα από ένα πολύ εύκολο μενού.
Η εφαρμογή Videoshop υποστηρίζει όλα τα iphone και ipad από ios 8 και μεγαλύτερο και από 1,99 της αρχικής τιμής αν βιαστείτε θα την κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id615563599?mt=8


Σχόλια