Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες για τα καλύτερα tweaks της χρονιάς 2016

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος στο τέλους του χρόνου θα επιλεχθούν τα καλύτερα tweaks και θέματα για να βραβευτούν. ....

Η ψηφοφορία ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει 17 διαφορετικές ενότητες όπως τα καλύτερα δωρεάν tweaks τα καλύτερα θέματα ο καλύτερος προγραμματιστής και πολλά ακόμη.
Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να βοηθήσει τους προγραμματιστές τις κοινότητας να δούνε τα ενδιαφέροντα του κόσμου και ταυτόχρονα να υπάρχει μια επιβράβευση.
Αν και εσείς θέλετε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία τότε αρκεί να συμπληρώσετε την φόρμα των ερωτήσεων στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια