Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

TextGrabber – image to text: AppStore free today

Στις σημερινές προσφορές από 2,99 δωρεάν και η εφαρμογή TextGrabber που απευθύνεται σε απλούς αλλά και επαγγελματίες χρήστες. 

Θα σας λύσει τα χέρια σε περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε σάρωση ενός κειμένου, να διάβασε εκτός σύνδεσης να ανιχνεύσετε με τον κώδικα QR να επιλέξετε κομμάτια από τα κείμενα να μεταφράσετε μέσα από 100 επιλογές που διαθέτει και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω.
Την εφαρμογή TextGrabber μπορείτε να την κατεβάσετε αν έχετε ios 8 και μεγαλύτερο σε iphone και ipad στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/textgrabber-image-to-text/id438475005?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια