Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το πληκτρολόγιο SwiftKey αποφάσισε και κάνει δώρο όλα τα θέματα του

Το SwiftKey θεωρείται ένα από τα εξυπνότερα πληκτρολόγια στις κινητές συσκευές καθώς με σύντομες κινήσεις μπορεί και διαβάζει την σκέψη του χρήστη και αντιδρά ταχύτατα.  ......

Η εταιρία που το υποστηρίζει αποφάσισε για τις γιορτές να δώσει όλα τα θέματα του πληκτρολογίου SwiftKey εντελώς δωρεάν.
Έτσι μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε η ακόμη και σχεδιασμό και να αντικαταστήσετε το προ επιλεγμένο του ιός.
Το πληκτρολόγιο SwiftKey έκανε το ντεμπούτο του το 2010 στις κινητές πλατφόρμες και το 2013 ήρθε και στο ios.
Για να αποκτήσετε το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/swiftkey-keyboard/id911813648
Σχόλια