Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι παίκτες διαμαρτύρονται για την υψηλή ροή των δεδομένων στο Super Mario Run

Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού Super Mario Run και οι πρώτες διαμαρτυρίες είναι γεγονός.

Οι παίχτες διαμαρτύρονται έντονα στο διαδίκτυο για την υπερβολική κατανάλωση των δεδομένων αφού για να παίξει κάποιος πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.
Αυτό ήταν μια επιλογή της Nintendo ως μέτρο καταπολέμησης της πειρατείας καθώς πρέπει να επαληθευτεί από τους server.
Ενδεικτικό είναι είναι πως σε μια ώρα ροής του παιχνιδιού απαιτούνται 75 MB κάτι υπερβολικό ειδικά για όσους δεν έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ από τον πάροχο και αυτοί είναι οι περισσότεροι.
Επίσης παράπονα ακούγονται και για την δυσλειτουργία των server για να το κατεβάσει κάποιος το παιχνίδι, καθώς η έντονη ζήτηση προκαλέσετε πολλά προβλήματα που θα διορθωθούν με το πέρασμα του χρόνου.
Η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο σύντομα να απελευθερώσει μια νέα έκδοση που θα μπορούμε και χωρίς ίντερνετ να παίξουμε αλλά όχι να διεκδικήσουμε πίστες η να συναγωνιστούμε με άλλους.
Στα του παιχνιδιού παρά την εντυπωσιακή προβολή του δεν θα βρούμε κάτι το εντυπωσιακό και είναι ο Super Mario που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα δεν μπορούμε να το παίξουμε σε οριζόντια οθόνη για μεγαλύτερο εύρος.


Σχόλια