Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να παίξετε Super Mario Run σε μια συσκευή με jailbreak

Το Super Mario Run όπως έγραψα και νωρίτερα είναι πλέον διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν με εκατομμύρια λήψεις από τα πρώτα κι όλας λεπτά.
Όμως πολλοί που το κατέβασαν διαπίστωσαν πως μόλις προσπαθείτε να το ξεκινήσετε αυτό καταρρέει και αυτό οφείλεται στο ότι έχετε στην συσκευή σας jailbreak.Όμως παρά τον περιορισμό το δημιουργού του υπάρχει λύση και λέγεται tsProtector.
Με το tsProtector μόλις το κάνετε εγκατάσταση στην συσκευή σας εμποδίζει τις εφαρμογές που διαθέτουν ανίχνευση jailbreak και έτσι θα δείτε πως η εφαρμογή ξεκινά κανονικά.
Το tsProtector θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1.99 ευρώ.
Σχόλια