Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Scriblit: Cydia tweak new... κάντε την οθόνη σας σημειωματάριο

Κάποιες φορές θέλουμε να σημειώσουμε γρήγορα κάτι για να μην το ξεχάσουμε αλλά ο χρόνος μέχρι να βρούμε την εφαρμογή με τις σημειώσεις μπορεί και να είναι μεγάλος.

Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο το νέο tweak "Scriblit" όπου μετατρέπει την οθόνη σας σε ένα κομμάτι χαρτί και το δάχτυλο σας σε μολύβι.
Μπορείτε να επιλέξετε το πάχος της γραμμής το χρωματισμό να σβήσετε με την γόμα η να πατήσετε το εικονίδιο της κάμερας και να αποθηκεύσετε την σημείωση σε screenshot στην βιβλιοθήκη της συσκευή σας.
Το tweak "Scriblit" θα το βρείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss στην τιμή του 1,50 ευρώ


Σχόλια