Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Qwertyoruiop αποκάλυψε πως κρατά κρυφό το Untether jailbreak εδώ και τόσο καιρό

Φαίνεται πως η κόντρα των διάσημων προγραμματιστών εναντίον του Ιταλού qwertyoruiop ωφέλησε όλους εμάς τους υπόλοιπους. ....

Στο παρελθόν μας είχε συνηθίσει να λέει μόνο λόγια και ποτέ δεν κυκλοφόρησε κάτι για τον κόσμο αλλά εχθές άλλαξε στάση και έδωσε τον τρόπο που θα μπορεί κάποιος να ανανεώσει αυτόματα το semi jailbrek στο ios 9.3.3
Σε συνέχεια του ενθουσιασμού του σήμερα αποκάλυψε βρίζοντας πως έχει τον τρόπο να γίνει το jailbreak untehered αλλά όπως λέει φοβάται μήπως η Apple το "σκοτώσει" και δεν λειτουργεί στο ios 10 και μεγαλύτερο.
Το γεγονός είναι πως έχουμε εξελίξεις μετά από πολύ καιρό στην κοινότητα του jailbreak.


Σχόλια