Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε το εργαλείο Prometeus και πλέον είναι δυνατή η υποβάθμιση μιας ios συσκευής σε λειτουργικό που δεν υπογράφεται

Ο hacker με το ψευδώνυμο Tihmstar, όπως είχε υποσχεθεί , έχει κυκλοφορήσει μια λύση που σας επιτρέπει να κάνετε μια υποβάθμιση στην έκδοση iOS, η οποία δεν υπογράφεται πλέον από την Apple. 


Το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα ονομάζεται Προμηθέας (Prometeus).
Η βασική προϋπόθεση για την επιτυχή μετάβαση είναι προηγουμένως να αποθηκεύσει τα πιστοποιητικά SHSH. Ο δημιουργός του έργου έχει κυκλοφορήσει ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με την λειτουργία του Προμηθέα.
Για να χρησιμοποιήσετε το Προμηθέας πρέπει να έχετε  τα πιστοποιητικά σε shsh2 μορφή. Θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε σε μια εποχή που η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το TSSchecker, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες σε αυτό το σύνδεσμο .
Αν έχετε αποθηκεύσει τα πιστοποιητικά της συσκευή σας σε μια προηγούμενη έκδοση μπορείτε τώρα να επιστρέψετε σε αυτή.Το πρόγραμμα προμηθέας λειτουργεί σε όλες τις συσκευές 64bit και μπορείτε να αποθηκεύσετε και το ios 10.2 που υπογράφεται αυτή τη στιγμή.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για  Macos, Windows και Linux και εδώ θα δείτε πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Αν η συσκευή σας βρίσκετε στο ios 10.2 χωρίς jailbreak και θέλετε να την υποβαθμίσετε στο ios 9 που έχετε κρατήσει τα SHSH τότε ακολουθήστε τις οδηγίες στο video αυτό.


Download:
nonceEnabler: https://www.dropbox.com/s/ghv44y0h4uo...

img4tool: (macos + linux + windows)
http://api.tihmstar.net/builds/img4to...

Σχόλια