Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κλείνει οριστικά η Pebble και με επίσημη ανακοίνωση

Επίσημα πλέον η εταιρία Pebble περνάει στην ιστορία αφού επισημοποιήθηκαν οι φήμες που ανάφεραν για την αγορά της από την Fitbit. ....

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποσό που δαπανήθηκε για την εξαγορά της αλλά φήμες αναφέρουν για 40 περίπου εκατομμύρια δολάρια.
Η Pebble είχε καταφέρει να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία παρά το ότι είχε απέναντι της μεγάλους ανταγωνιστές και μάλιστα σύντομα θα κυκλοφορούσε το νέο της προϊόν το Pebble 2 αφού είχε ξεκινήσει την χρηματοδότηση στο Kickstarter.
Η εταιρία ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα ασχοληθεί με άλλα προϊόντα για την υγεία και η υποστήριξη των ρολογιών αναλαμβάνει πλέον η Fitbit που αναμένεται να το εξελίξει.
Τα μοντέλα Pebble που είναι διαθέσιμα μέχρι σήμερα θα τα βρίσκουν οι καταναλωτές μέσα από τρίτους όπως το Amazon και άλλα καταστήματα.

Σχόλια