Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Notifications10 : Cydia tweak ....Οι ειδοποιήσεις του ios 10 τώρα και στο 9

Εκείνο το χαρακτηριστικό που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά και πριν ανοίξεις μια συσκευή με το ios 10 είναι οι ειδοποιήσεις του. ....

Αν σας αρέσουν και εσάς αλλά δεν έχετε το ios 10 για να μην χάσετε το jailbreak τότε υπάρχει η επιλογή του νέου tweak Notifications10.
Μετά την εγκατάσταση του θα δείτε τις ειδοποιήσεις σας με την εμφάνιση του ios 10 στην οθόνη κλειδώματος στο κέντρο των ειδοποιήσεων αλλά και σε Banners που εμφανίζονται όταν αυτές έρχονται.
Το tweak Notifications10 θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 0.99 ευρώ


Σχόλια