Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μάθετε αν η σελίδα με το jailbreak που βρήκατε είναι αληθινή

Όσο καθυστερεί να βγει ένα καινούργιο εργαλείο για το jailbreak τόσο η αγωνία κορυφώνεται με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνετε άσκοπες αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να νομίζετε πως κάτι βρήκατε που οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουμε ακόμη. ......

Οι πιο παλιοί εδώ γνωρίζουν πως όταν με το καλό βγει κάτι θα μαθευτεί την ίδια ώρα κι όλας αλλά αν είστε ανυπόμονοι και θέλετε να εξακριβώσετε αν είναι αληθινό αυτό που βρήκατε υπάρχει μια σελίδα που θα σας βοηθήσει.
Πρόκειται για την βιβλιοθήκη του iphone η αλλιώς "theiphonewiki" και θα βρείτε δεκάδες ψεύτικες σελίδες που υπόσχονται jailbreak η και ξεκλείδωμα μιας συσκευής τις περισσότερες φορές με χρηματικό αντάλλαγμα.
Η λίστα όπως είναι φυσικό με τη πάροδο του χρόνου μεγαλώνει καθώς νέες σελίδες που υπόσχονται jailbreak εργαλεία ξεφυτρώνουν καθημερινά.
Αν λοιπόν πιστεύετε πως βρήκατε κάτι, καλό είναι να ρίξετε πρώτα και μια ματιά στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια