Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα έκδοση του jailbreak Yalu με διορθώσεις και υποστήριξη substrate

Ο Ιταλός qwertyoruiop ακούγοντας τα παράπονα όσων προσπάθησαν να κάνουν jailbreak με το εργαλείο Yalu αποφάσισε και κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση που περιλαμβάνει κυρίως διορθώσεις για τα iphone 7 αλλά και για άλλες συσκευές. 

Στην τέταρτη δοκιμαστική έκδοση επίσης προστέθηκε υποστήριξη CydiaSubstrate και έτσι τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερα tweak αφού οι επιλογές σας μεγάλωσαν όπως και διαφορα θέματα για να διαμορφώσετε την εμφάνιση του.
Ωστόσο ο δημιουργός διευκρινίζει πως ακόμη είναι σε στάδιο δοκιμών και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα.
Την τέταρτη beta του εργαλείου Yalu μπορείτε a την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ και οδηγίες για το πως να κάνετε jailbreak μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Σχόλια