Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ολοκληρώθηκε το Jailbreak του ios 10?

Η Apple έχει επιλέξει τον δρόμο των απανωτών ενημερώσεων και ακόμη και να υπάρχει ένα jailbreak διαθέσιμο είναι σίγουρο πως με την κυκλοφορία του θα "καεί" το exploit. ....


Άλλωστε το πιο πρόσφατο jailbreak που πέρασε στην ιστορία για το λόγο ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω αν το χάσαμε, ήταν ένα semi και όχι untethered.
Έτσι από τις γνωστές ομάδες δεν έχουμε κάποιο νέο με το μοναδικό να μιλά το Ιταλό qwertyoruiop που μάλιστα προχθές ανάφερε πως είναι καλό να μείνουμε στο ios 10.1 και όχι να αναβαθμίσουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

Μια νέα ομάδα έκανε την εμφάνιση της πάλι από την μακρινή Κίνα η Zìyóu team και υπόσχεται σύντομα να κυκλοφορήσουν ένα νέο εργαλείο στο ios 10.1 που θα είναι untethered καθώς όπως αναφέρουν τώρα ανεβάζουν την σελίδα που θα το φιλοξενήσει.
Μάλιστα για του λόγου το αληθές ανέβασαν και αρκετά video με το cydia αλλά και την εφαρμογή του τερματικού.
Επίσης αναφέρουν πως έχουν και μια έτοιμη εφαρμογή με δυνατότητα να κατεβάζει κάποιος σπασμένες εφαρμογές.
Αν και στο παρελθόν έχουμε απογοητευτεί με τις διάφορες ψεύτικες πληροφορίες που κυκλοφορούν ωστόσο δεν μας στοιχίζει τίποτε να περιμένουμε να δούμε.
Σχόλια