Ολοκληρώθηκε το Jailbreak του ios 10?

0
Η Apple έχει επιλέξει τον δρόμο των απανωτών ενημερώσεων και ακόμη και να υπάρχει ένα jailbreak διαθέσιμο είναι σίγουρο πως με την κυκλοφορία του θα "καεί" το exploit. ....


Άλλωστε το πιο πρόσφατο jailbreak που πέρασε στην ιστορία για το λόγο ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω αν το χάσαμε, ήταν ένα semi και όχι untethered.
Έτσι από τις γνωστές ομάδες δεν έχουμε κάποιο νέο με το μοναδικό να μιλά το Ιταλό qwertyoruiop που μάλιστα προχθές ανάφερε πως είναι καλό να μείνουμε στο ios 10.1 και όχι να αναβαθμίσουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

Μια νέα ομάδα έκανε την εμφάνιση της πάλι από την μακρινή Κίνα η Zìyóu team και υπόσχεται σύντομα να κυκλοφορήσουν ένα νέο εργαλείο στο ios 10.1 που θα είναι untethered καθώς όπως αναφέρουν τώρα ανεβάζουν την σελίδα που θα το φιλοξενήσει.
Μάλιστα για του λόγου το αληθές ανέβασαν και αρκετά video με το cydia αλλά και την εφαρμογή του τερματικού.
Επίσης αναφέρουν πως έχουν και μια έτοιμη εφαρμογή με δυνατότητα να κατεβάζει κάποιος σπασμένες εφαρμογές.
Αν και στο παρελθόν έχουμε απογοητευτεί με τις διάφορες ψεύτικες πληροφορίες που κυκλοφορούν ωστόσο δεν μας στοιχίζει τίποτε να περιμένουμε να δούμε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !