Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το διορθωμένο jailbreak στο ios 10 μπορεί και να καθυστερήσει αρκετά

Και ενώ ο κόσμος που θέλει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για το jailbreak στο ios 10 περιμένει με αγωνία κάποια είδηση τα νέα που έρχονται είναι μάλλον απογοητευτικά τουλάχιστον για τις επόμενες ημερες. 


Ο κύριος υπεύθυνος για την δημιουργία του ο Ιταλός qwertyoruiop δεν βρίσκετε στο σπίτι του στην Ιταλία, αλλά σε ένα συνέδριο στο Αμβούργο και μας ανακοίνωσε πως ξέχασε να πάρει μαζί του τον κώδικα και έτσι μια διόρθωση θα καθυστερήσει σύμφωνα με τον ίδιο.

Ωστόσο όπως λέει έχει μαζί του μια συσκευή με jailbreak και μπορεί να διορθώσει κάποια πράγματα αλλά δεν πρόκειται να δώσει κάτι δημόσια.

Ωστόσο ένας άλλος Ρώσος δημοσίευσε ένα video στο Instagram όπου μας δείχνει την συσκευή του ένα iphone στο ios 10.2 να έχει εγκατεστημένο το cydia.
Αν το video είναι αληθινό τότε μπορεί και να έχουμε ακόμη πιο ευχάριστες εξελίξεις σύντομα.
Σχόλια